Благодійний ярмарок «Зроби добро на великоднє кермо»: збір на пікап триває

    Сьогодні, 15 квітня, у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбувся благодійний ярмарок з метою збору коштів, а це 300 тис. гривень на пікап для 50 полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії України. Організаторами виступили студенти факультету психології разом із БФ «Сила добра ІФ» на чолі із його керівником, випускником магістерської освітньої програми «Психологія», громадським діячем, волонтером і військовослужбовцем Русланом Павловим. На ярмарці вдалося зібрати 47 тисяч гривень.

«Ми збираємо 300 тисяч гривень на купівлю автомобіля для військових. Ця автівка буде працювати на нулі. Зараз це дуже необхідно для тих, хто кожного дня ризикує своїм життям. Радий, що нам вдалося організувати такий благодійний проєкт з студентами та викладачами. Це наша спільна ініціатива з факультетом психології. Плануємо збирати кошти на пікап до Великодня. Будемо також залучати до збору і кав’ярні. Закликаю усіх бути не байдужими!», – зазначив керівник БФ «Сила добра ІФ», військовослужбовець Руслан Павлов.

    На ярмарці були не лише смаколики, а й арт-терапевтичні студії за донат, книгарня.

«Метою цієї ярмарки є зібрати кошти для того, щоб придбати пікап для військових Національної гвардії, які зараз перебувають на лінії вогню. Ми зустрілися з нашим випускником Русланом Павловим і в процесі нашої розмови виникла така ініціатива, щоб ми могли долучити молодь до такої благодійної акції та підтримати наших військових. Ви прекрасно розумієте, напевно, що таке фронт. І там постійно потрібно дуже швидко реагувати на різні обставини. Акція триватиме до Великодня, тому я вірю, що ми зможемо придбати цей пікап. Завдяки цьому, кожен з нас зможе врятувати багатьом життя. У нас тут сьогодні відбувається майстер-клас, арт-терапії, гра в шашки. Можна придбати книжки і навіть певні поради психологів», – розповіла декан факультету психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Лариса Заграй.

 Також усі бажаючі можуть долучитися до збору монобанка: https://send.monobank.ua/jar/9iiKbFhTyK

    Приєднуйся до доброї справи та підтримай ЗСУ!