Вручення студентам-випускникам спеціальності «Політологія» дипломів магістра

8 лютого 2021 р. були вручені дипломи магістра цьогорічним випускникам Факультету історії, політології і міжнародних відносин, зокрема здобувачам вищої освіти спеціальності 052 Політологія. Для студентів цієї спеціальності завершилося навчання в магістратурі, прийшов день вручення омріяних дипломів. Радість та хвилювання випускників, позитивні емоції створили атмосферу урочистості.

Завідувачі кафедр політології та політичних інститутів і процесів проф. Василь Климончук та проф. Василь Марчук привітали випускників, побажали їм успішного професійного росту, особистісного становлення та щоб роки магістратури залишились приємним спогадом для них.

Дорогі випускники, вітаємо Вас з початком нового життєвого етапу! Впевнені, що почуття гордості та вдячності своєму Університету, згадку про яскраві студентські роки Ви пронесете в своїх серцях через усе життя. Знаємо, що здобуті знання та навички, отримані можливості та перспективи Ви використаєте для розбудови української держави та блага її народу. Працюйте, творіть, досягайте успіху, реалізовуйте себе сповна – амбітними, креативним та наполегливими. Щасливої Вам життєвої дороги, наші магістри ПОЛІТОЛОГІЇ!

Студенти «молодших» курсів і професорсько-викладацький склад Факультету приєднуються до таких щирих привітань і пишаються Вами! Залишайтеся успішними, радісними, оптимістичними, користуйтеся здобутими знаннями на своє благо і творіть добро для благополуччя власної родини, Прикарпаття і нашої країни!