Лист-подяка від керівництва Українського Вільного Університету у м. Мюнхені

На адресу ректора Університету, професора Ігоря Цепенди надійшов лист-подяка від наших партнерів – Українського Вільного Університету (м. Мюнхен, Німеччина).

У листі ректорка УВУ, професорка Марія Пришляк висловлює, зокрема, вдячність за співпрацю та наміри на подальше партнерство в нових проєктах і планах:

«Від імені Українського Вільного Університету сердечно дякую Вам за надіслані вітання до 100-річного ювілею! Ваше відео збагатило наш святковий марафон привітань 17.01.2021 року, який ми опублікували на нашому каналі в Facebook і YouTube. Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника посідає особливе місце в колі наших друзів і партнерів. Сподіваємося, що ювілейний рік УВУ об’єднає нас ще тісніше у нових проектах і планах! З радістю повідомляю Вам, що Верховна Рада проголосувала за Проект постанови про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2021 році, в якому включено відзначення сторічного ювілею Українського Вільного Університету! Сподіваюся на плідну співпрацю між нашими закладами і бажаю щасливого Нового Року!».

Лист-подяка від Ректора УВУ