Наші студенти долучилися до проєкту UNIVERSEH 2.0-Extended for Ukraine

    15 квітня команда Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника стала співорганізатором студентської онлайн-конференції в рамках реалізації завдань проєкту UNIVERSEH 2.0-Extended for Ukraine. В події взяли участь студенти фізико-технічного факультету, факультету математики та інформатики та факультету природничих наук, а також університетів-партнерів в консорціумі UNIVERSEH, зокрема AGH University of Kraków (Польща), Université de Toulouse (Франція), Université du Luxembourg (Люксембург) та Heinrich Heine Universität Düsseldorf (Німеччина).

    Координацію проєкту UNIVERSEH 2.0-Extended for Ukraine з боку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника здійснює професор Володимир Коцюбинський.

    Наша команда презентувала Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, розповівши про різні аспекти сучасного студентського життя – від навчання та наукової роботи до волонтерської діяльності та планів на майбутнє.

    Активність проєкту UNIVERSEH спрямована саме на залучення студентів сучасних європейських університетів до спільної роботи в актуальних для об’єднаної Європи напрямках, пов’язаних з «земним» використанням космічних технологій.