Зворушлива зустріч з одинадцятикласниками Ліцею №22 Івано-Франківської міської ради

    11 квітня викладачі Факультету історії, політології і міжнародних відносин провели зустріч з учнями 11 класу Ліцею №22 Івано-Франківської міської ради. Викладачі Роман Кобильник, Андрій Королько, Ігор Кочкін, Олена Березовська-Чміль та Ірина Серняк презентували освітні програми, які дадуть можливість здобути професійний фах вищої освіти. Ліцеїсти мали можливість дізнатися про досягнення, напрямки та перспективи розвитку, умови організації навчально-виховного процесу, міжнародну діяльність Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Роман Кобильник проінформував здобувачів середньої освіти про особливості вступної кампанії 2024. Кожен з викладачів розповів про освітні програми Факультету та специфіку навчання на кожній із них.

    В ході зустрічі викладачі відповіли на численні питання учнів. З приємністю викладачі Факультету історії, політології і міжнародних відносин дізналися про професійні успіхи випускників факультету, які працюють у ліцеї.

    Висловлюємо щиру подяку за організацію зустрічі заступнику директора Ліцею №22 Івано-Франківської міської ради Грицко Людмилі Юріївні та доценту кафедри історії України і методики викладання історії Олегу Єгрешію.