Вітаємо обране керівництво студентського сенату – Блок Вікторії Лялюк!

    Сьогодні за результатами голосування на виборчих дільницях Університету було обрано керівництво студентського сенату. А напередодні голосування, 13 березня, відбулась конференція студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

    Під час конференції було оновлено склад Центральної студентської виборчої комісії; обрано делегатів з числа здобувачів вищої освіти до складу Вченої ради університету; внесено зміни до положення про студентське самоврядування; схвалено звіт т. в. о. голови студентського сенату Вікторії Лялюк за період перебування на посаді 31.12.2021 – 13.03.2023 рр.; представлено програми двох блоків-кандидата на головування у сенаті, які були зареєстровані ЦСВК, та проведено дебати.

    До конференції студентів долучився та взяв участь в обговоренні ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стфеаника Ігор Цепенда.

    Сьогодні за результатами голосування на виборчих дільницях університету було обрано керівництво студентського сенату – Блок Вікторії Лялюк.

    В голосуванні взяли участь 1336 студентів.

    Результати голосування:

    Блок Вікторії Лялюк – 893

    Блок Івана Мельника – 379

    Утрималось – 63

    Зіпсовані бюлетені – 1

«Вітаємо обране керівництво студентського сенату! Бажаємо плідної та успішної праці на університетській ниві. Ми пишаємося нашими студентами і вкотре переконуємося, що кожен має свою особливість і прикладає чимало зусиль та старань, щоб добитися хороших результатів у тій чи іншій сфері. Успіхів і реалізації цікавих ідей та проєктів!», – зазначив у вітальному слові ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда.