Зустріч з випускниками Войнилівського і Тустанського ліцеїв в рамках проєкту «Обери своє майбутнє»

    19 квітня 2022 р. відповідальний секретар відбіркової комісії Факультету історії, політології і міжнародних відносин, доцент кафедри історії України і методики викладання історії Андрій Міщук долучився до онлайн-зустрічі «Особливості вступу–2022. Що змінилося?» в рамках проєкту «Обери своє майбутнє» з випускниками Войнилівського ліцею Войнилівської ТГ та Тустанського ліцею Дубовецької ТГ Калуського району Івано-Франківської обл., організованої Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника.

    Провідний фахівець з профорієнтації Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Університету Галина Волощук та відповідальний секретар Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуард Лапковський ознайомили присутніх із перевагами навчання у закладі вищої освіти та розповіли про специфіку і умови цьогорічного вступу під час воєнного стану.

    З презентації, представленої А. Міщуком, потенційні абітурієнти отримали корисну інформацію стосовно особливостей навчання та можливостей подальшого працевлаштування студентів та випускників освітніх програм, які реалізуються колективами кафедр Факультеті історії, політології і міжнародних відносин.