Посвята першокурсників-міжнародників у студенти

Урочиста посвята студентів-першокурсників спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародно-економічні відносини» та «Управління міжнародним бізнесом» Факультету історії, політології і міжнародних відносин відбулася днями в Актовій залі університету. Організатором заходу виступила кафедра іноземних мов і перекладу.

На святкову церемонію завітали ректор Університету, професор Ігор Цепенда, декан Факультету історії, політології і міжнародних відносин, професор Микола Кугутяк, заступник декана Факультету історії, політології і міжнародних відносин, доцент Михайло Сигидин, завідувачка кафедри міжнародних відносин, доцентка Наталія Стецюк, завідувачка кафедри іноземних мов і перекладу, доцентка Марія Ткачівська, завідувачка кафедри міжнародних економічних відносин, професорка Лілія Михайлишин, викладачі та студенти.

«Цей день є пам’ятним і особливим для наших першокурсників, які вливаються в нову університетську сім’ю. Бажаю, щоб студентські роки стали для вас такими, що відкриють у вас нові риси, нові можливості. Нехай ваш талант, знання і розум будуть спрямовані на користь розвитку вашої особистості та на користь нашої держави», – звернувся з привітальним словом до першокурсників ректор Університету Ігор Цепенда.

Традиційно посвята відбувалася у форматі тематичного театралізованого дійства. Цього разу – у стилі королівської чайної церемонії.

У рамках програми свята першокурсники виголосили клятву. Також відбулося нагородження переможців квесту «Crazy tea party», в якому брали участь команди академічних груп I-го курсу. Під час урочистого дійства першокурсники-міжнародники взяли участь у майстер-класі з етикету чайної церемонії.

  • Посвята першокурсників-міжнародників у студенти