Благодійний ярмарок на підтримку студентів Факультету, які проходять службу в Силах оборони України

    Сьогодні, 8 травня, на Факультеті історії, політології і міжнародних відносин у гуманітарному корпусі та навчальному корпусі на вул. Чорновола, 1 Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся благодійний ярмарок з нагоди вшанування Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни і в рамках проєкту «Історія в артефактах: сьогодення російсько-української війни» на підтримку студентів Факультету, які проходять службу в Силах оборони України.

    Студенти та викладачі Факультету активно долучилися до заходу, принесли свою домашню випічку, солодощі, напої. Також охочі мали нагоду спробувати себе в гру в шашки проти призерки чемпіонатів області з шашок серед жінок, учениці 7-В класу Ліцею № 20 Анастасії Дрогобицької, яка має 1 розряд з шашок. Умовою гри було те, що той, хто програвав, відправляв кошти на збір. Відбулося 24 партії, з яких у 22 Анастасія отримала перемогу, дві гри завершилося нічиєю. Серед суперників Анастасії були як студенти, так і викладачі. Також присутні мали нагоду сфотографуватися на фоні тематичної фото зони оздобленої Маками пам’яті, які символізують в Україні пам’ять про загиблих у двох світових війнах.

    На заході були присутні студенти, викладачі та гості Факультету, також завітав декан Факультету Гурак Ігор Федорович та голова профкому працівників Університету Климончук Василь Йосифович.

    За ярмарок у двох корпусах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на потреби студентів Факультету історії, політології і міжнародних відносин, які перебувають в Силах оборони України, вдалося зібрати 14 000 гривень.