Британський фонд наукових партнерств профінансує міждисциплінарну навчальну програму

    Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника отримав фінансову підтримку на продовження співпраці з університетом Східної Англії. Міжнародний фонд наукових партнерств (Великобританія) профінансує грант у розмірі 21 тисяч фунтів стерлінгів для проведення міждисциплінарної навчальної програми «Від викладачів до інноваторів – від студентів до підприємців».

    5-денний тренінг буде проведено у березні 2024 р. на базі університету Східної Англії.

    Викладачі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника разом з британськими колегами будуть вивчати способи інтеграції підприємництва та інновацій у навчальний процес через активне залучення студентів, включаючи хакатони, конкурси стартапів, проблемно-орієнтоване навчання та інші методики.

    За результатами реалізації проєкту буде сформовано спільну ПНУ та УАС команду тренерів для розвитку підприємницьких компетентностей студентів університетів.

    Координатором від Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника є доцент кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування, керівник Регіонального акселератору розвитку стартапів в Університеті Ірина Григорук.