Вітаємо з Міжнародним Днем волонтера!

    Сьогодні кожен українець робить чималий внесок, щоб допомогти своїй країні у важкі часи! Хочемо привітати з Міжнародним Днем волонтера усіх, хто своєю безцінною працею робить неоціненний вклад у розвиток суспільства та підтримку тих, хто потребує допомоги, завжди вражає та надихає. Ваша відданість, жертовність, оптимізм є прикладом для світових спільнот.

    Волонтерство – це відданість і велика готовність допомагати без очікування винагороди, це прагнення змінити життя до кращого, роблячи найпростіші речі з великим серцем.

    Бажаємо вам тепла, щедрості, натхнення і вдячних усмішок тих, кому ви допомагаєте. Хай кожен ваш день буде наповнений радістю та вдячністю, а ваші дії поширюють добро та надихають інших!

    Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника активно долучається до благодійних аукціонів, військових зборів та інших заходів, які допомагають прискорити нашу Перемогу. Зокрема, наш студентський профком в цілому перерахував 327 000 грн на благодійний Фонд Save Ukraine, а напередодні свята Миколая зібрали 50 тисяч для діток. Студентський сенат від початку повномасштабного вторгнення також підтримує наші Збройні Сили та зібрали разом – 580 000 грн. Варто відзначити й наших викладачів та студентів, які організовують благодійні ярмарки, аукціони, квести чи концерти на підтримку військових.

    Вітання волонтерам з партнерських університетів, які збирали та передавали через наш університет допомогу постраждалим університетам України.

    Завдяки нашій єдності ми здатні подолати будь-які перешкоди та здійснити великі справи разом для спільної Перемоги над ворогом!