Онлайн-захист курсових робіт з історії України студентів ІІІ курсу спеціальності 032 Історія та археологія ОР «Бакалавр»

    20 травня 2022 р. на платформі Goole Meet відбувся онлайн-захист курсових робіт студентів ІІІ курсу спеціальності 032 Історія та археологія ОР «Бакалавр» (денна форма навчання). До складу комісії, яка приймала захист 13 курсових робіт з історії України, ввійшли проф. Кугутяк М.В., доц. Боян-Гладка С.П. і доц. Стефанюк Г.В.

    У своїх виступах під час захисту результатів своїх кваліфікаційних робіт з історії України більшість студентів групи ІА–31 звернули увагу на аргументованість вибору теми дослідження та її розкриття, підтвердили вільне володіння матеріалом, окреслили ступінь самостійності у виконанні роботи, визначили особистий внесок (наукову новизну) автора в роботу. Підготувавши візуалізовані презентації результатів своїх досліджень, студенти вміло вели себе під час захисту своїх робіт, показали чіткість, логічність, послідовність, лаконічність викладеного матеріалу. Разом з тим, спостерігалася компетентність, вичерпність відповідей молодих дослідників на запитання членів комісії та своїх колег-студентів, а також етикет та культура спілкування учасників, активна кваліфікована участь у дискусії.