Захист за новими вимогами: експеримент з присудження ступеня доктора філософії

    Вітаємо аспіранта кафедри політичних інститутів та процесів Івана Новосельського з успішним захистом дисертації!

    Вчена спеціалізована рада для разового захисту ДФ 11.051.025 у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса (м. Вінниця) провела захист дисертації Івана Новосельського на тему «Конвергентні медіа у соціокультурному полі України: політологічний аспект» на здобуття ступеня «Доктора філософії» зі спеціальності «052 Політологія». Науковий керівник дисертації проф. Василь Марчук, завідувач кафедри політичних інститутів та процесів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

    Голова спеціалізованої Вченої ради проф. Микола Польовий з кафедри політології та держуправління ДонНУ ім. В. Стуса, опоненти здобувача доц. Сергій Даниленко, завідувач кафедри міжнародних медіакомунікацій та комунікативних технологій КНУ ім. Т. Шевченка та проф. Дмитро Арабаджиєв, завідувач кафедри загальноправових та політичних наук національного університету «Запорізька політехніка», рецензентами дисертації виступили доктор політичних наук, професор Тетяна Нагорняк та доктор політичних наук. доцент Ірина Мацишина з кафедри політології та держуправління ДонНУ ім. В. Стуса.

    Вітаємо майбутнього доктора філософії, бажаємо творчого натхнення, мотивації, успіху у всіх починаннях та нових здобутків!

   Вітальні слова та слова вдячності за керівництво дисертацією звучать і для наукового керівника!