Вічна пам’ять!

    З глибоким сумом повідомляємо чергову трагічну новину з фронту. На щиті випускник спеціальності «Історія та археологія» факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 30-річний Бабінчук Петро Миколайович, який родом з селища Лисець.

    Після закінчення у 2017 р. факультету історії, політології і міжнародних відносин Петро Бабінчук служив у Збройних силах України, працював на Одещині. 26 лютого 2022 р. пішов зі зброєю в руках захищати Батьківщину. Був командиром бойової машини – командир механізованого відділення.

    Тридцятого вересня сержант Петро Бабінчук загинув під час виконання бойового завдання в зоні бойових дій у Курській області, виявивши стійкість і мужність, вірність військовій присязі.

    Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із родиною, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Петра знайде вічний спокій…

    Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

    Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!