Відбулась вчена рада Університету

26 квітня 2022 р. в Університеті відбулося онлайн чергове засідання вченої ради. Ректор Університету, професор Ігор Цепенда розпочав засідання хвилиною мовчання у пам’ять про загиблих співвітчизників, котрі загинули у боях з російським агресором.

Далі ректор урочисто вручив професору, директору Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Університету Михайлу Нагорняку диплом академіка Української Академії політичних наук.

У межах порядку денного засідання присутні розглянути низку питань. Зокрема, з доповідями про якість організації освітнього процесу та профорієнтаційну роботу в Інституті післядипломної освіти та довузівської підготовки виступили директор Інституту, професор Михайло Нагорняк та від постійної комісії вченої ради Університету професор Микола Кузь.

Про низку питань з наукової діяльності Університету поінформувала професорсько-викладацький склад проректорка з наукової роботи, професорка Валентина Якубів. Під час онлайн-засідання члени колегіального органу також схвалили Положення про Центр колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія нанотехнологій для матеріалознавства, енергетики та медицини», зміни до Положення про електронний фонд нормативно-правових документів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Порядок розподілу навчальних дисциплін між науково-педагогічними працівниками кафедр Університету.