Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника і захисниць України!

    1 жовтня – особлива дата, адже сьогодні ми відзначаємо одразу кілька знакових подій: свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України та День українського козацтва.

    Це день, що об’єднує духовну силу та героїчні традиції нашого народу, який протягом століть боровся і продовжує боротися за свободу та незалежність. Серед них – наші студенти, випускники та викладачі, які встали на захист Батьківщини, проявивши неймовірну мужність і відвагу.

    Україна завжди пам’ятатиме своїх героїв – тих, хто віддав своє життя за нашу свободу і незалежність. Їхні імена назавжди вписані в історію нашої країни, а їхній подвиг залишиться в серцях кожного з нас.

    Щиро дякуємо кожному, хто стоїть на захисті нашої землі заради спокою та безпеки нашої нації. Бажаємо вам міцного здоров’я, незламного духу та надійного тилу.

    Нехай перемога прийде якнайшвидше, а Україна процвітає у мирі та злагоді! Хай Пресвята Богородиця покриває своїм небесним омофором кожного з вас, захищає від усього лихого та дарує любов, мир і спокій у ваших серцях!