На факультеті туризму відкрили меморіальну дошку полеглому Герою Андрію Юзьківу

    20 червня на факультеті туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відкрили меморіальну дошку полеглому воїну, випускнику факультету, солдату зенітно-артилерійського взводу мотопіхотного батальйону в/ч Ф1008 Андрію Юзьківу, який загинув 12  равня 2024 р. у селі Велика Гомільша Чугуївського району Харківської області.

    На церемонії відкриття була присутня мама полеглого Героя Олена Юзьків, сестра, його одногрупники, студенти, викладачі Університету та священнослужителі.

    Мама Героя подякувала усім за добру пам’ять про свого сина і додала, що його самовідданість та мужність завжди будуть прикладом для майбутніх поколінь.

«Сьогодні зі злом борються найкращі з нас – хлопці та дівчата різних поколінь. Багато хто з них вже не повернувся. Андрій, захистивши свою магістерську роботу у 2022 р., усвідомив, що має йти захищати свою країну. Хлопець став на захист України у квітні 2023 р. Він був великою гордістю та підтримкою для своєї сім’ї та оточуючих!», – підкреслив декан факультету туризму Володимир Великочий.

    Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!