Вічна пам’ять!

    З глибоким сумом повідомляємо про трагічну загибель в автокатастрофі бакалавра Факультету філології, кафедри журналістики, студентки магістерської програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин Діани Влад.

    Важко знайти слова, щоб виразити весь біль цієї втрати. Щирі співчуття близьким, родині, друзям. Діана була не тільки талановитою студенткою, але й людиною з великим серцем, яка завжди готова була допомогти іншим. Її присутність завжди осяювала та надихала всіх навколо. Її відданість своїй справі, працьовитість, дружелюбність, прагнення до справедливості, щирість та жага до життя залишаться назавжди у наших серцях.

    Окрім академічних успіхів, Діана володіла багатьма талантами, які робили її життя яскравим та насиченим. Вона любила грати на гітарі та співати, і її музика часто збирала друзів та рідних навколо, створюючи теплу та затишну атмосферу. Дівчина також була талановитою ведучою весільних церемоній, додаючи до кожного заходу свою неповторну харизму та радість. Її творчий дух проявлявся і в захопленні декоруванням – будь-який простір, до якого вона торкалася, перетворювався на справжнє мистецьке творіння. Окремий талант у неї був до випічки та приготування смачних страв, які всі обожнювали.

    Діана обожнювала тварин та своїх домашніх улюбленців, завжди піклуючись про них з великою любов’ю та увагою.

    Щирі співчуття родині та друзям… Вічна та світла пам’ять нашій студентці! Світлі згадки про неї завжди житимуть у серцях викладачів, одногрупників та всіх, хто мав честь її знати.