Викладачі університету пройшли тритижневу інтенсивну програму підвищення кваліфікації у Нью Йорку

    Викладачі кафедри англійської філології Ольга Білик та Інеса Мельник пройшли стажування в Нью Йорку в рамках проєкту Professional Development and Exchange for Educators of Preservice English Language Teachers (за підтримки US Embassy Ukraine, Childhood Education International і Hunter College of the City University of New York).

    Підвищення кваліфікації відбувалося на базі Гантерського коледжу Міського університету Нью-Йорка, де команда з 15 викладачів з різних університетів України брала участь у воркшопах, професійних дискусіях, лекціях. Учасники програми ознайомилися з освітніми програмами для майбутніх вчителів англійської мови у Колумбійському та Нью-Йоркському університетах і коледжі Borough of Manhattan.

    На зустрічах з американськими професорами, директорами та вчителями шкіл учасники візиту обговорили спільне та відмінне в системах освіти України й Америки, обмінялися думками, ідеями та контактами. Результатом стажування стане впровадження нових та оновлення уже існуючих курсів з методики викладання на факультеті іноземних мов з урахуванням кращих практик американських освітніх програм.