Зустріч з випускниками закладів освіти Єзупільської територіальної громади у рамках проєкту «Університет для учнів»

    8 березня 2023 р. у рамках проєкту «Університет для учнів», який здійснює Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, представники Факультету історії, політології і міжнародних відносин за допомогою відео конференції Zoom зустрілись з майбутніми абітурієнтами – школярами закладів загальної середньої освіти Єзупільської ТГ.

    Провідний фахівець з профорієнтації Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Університету Галина Волощук та відповідальний секретар Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуард Лапковський ознайомили присутніх із перевагами навчання у закладі вищої освіти та розповіли про специфіку і умови цьогорічного вступу під час воєнного стану. Потенційні абітурієнти отримали корисну інформацію стосовно особливостей навчання та можливостей подальшого працевлаштування студентів та випускників освітніх програм, які реалізуються колективами кафедр Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

    Про освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин: Історія та археологія, Середня освіта (Історія), Політологія, Політологія. Національна безпека, Міжнародні відносини, Міжнародні економічні відносини, Управління міжнародним бізнесом присутнім розповіли викладачі Факультету Роман Кобильник, Андрій Міщук, Василь Климончук, Михайло Москалюк, Ігор Гурак, Лілія Михайлишин, Оксана Когут-Ференц, Сергій Васильченко.

    Особлива подяка начальнику відділу освіти, культури, спорту та туризму Єзупільської ТГ Регей Лесі Олексіївній, директорам і вчителям за сприяння у проведенні зустрічі.