Вручення студентам-випускникам спеціальностей Факультету історії, політології і міжнародних відносин дипломів магістра

    20 січня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-магістрам Університету. Серед випускників-магістрів п’яти факультетів рідної Alma Mater були і випускники Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

    Присутніми були ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда, перша проректорка з наукової роботи Валентина Якубів, декани факультетів, викладачі та студенти, а також запрошені гості.

    На початку вручення присутні вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

    Майже сто випускників спеціальностей Середня освіта (Історія), Історія та археологія, Політологія, Міжнародні відносини, Міжнародні економічні відносини, Управління міжнародним бізнесом ОР «Магістр» Факультету історії, політології і міжнародних відносин є серед тих близько двох тисяч молодих людей, випускників Університету, які здобули не тільки перший важливий успіх в житті у здобутті вищої освіти, а й нові можливості та перспективи для самореалізації.

    У привітальному слові в.о. декана Факультету історії, політології і міжнародних відносин кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України і методики викладання історії Андрій Міщук наголосив на високих професійних якостях студентів та рівні їх знань, які дозволять кожному подолати всі сходинки до реалізації своїх задумів.

«Шановні випускники – сьогодні важливий день у вашому житті, тому що завершення Університету – це вагома подія для кожної людини. Ви серед когорти тих молодих людей, яка буде формувати нове суспільство. А професійний фах, який ви здобули у стінах Факультету історії, політології і міжнародних відносин, є особливим. Ви з кожним днем самовдосконалюєтесь та творите нове, якісне для українського суспільства, на своїй професійній ниві. Ми переконані, що ви стали сформованими молодими професіоналами, які добре знають свій фах. Тож в добру путь!», – побажав випускникам в.о. декана Факультету Андрій Міщук.

    Студенти «молодших» курсів і професорсько-викладацький склад Факультету історії, політології пишаються Вами! Бажаємо вам і надалі з легкістю підкорювати нові горизонти в улюбленій професії! Нехай незламним буде прагнення до самовдосконалення, далекоглядними плани і незмінним бажання бути професійним у свій дипломованій справі! Залишайтеся успішними, радісними, оптимістичними, користуйтеся здобутими знаннями на своє благо і творіть добро для благополуччя власної родини, Прикарпаття і нашої країни!