Оголошено конкурс на здобуття стипендії від Фундації Лозинських (США)

    У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника оголошено конкурс на здобуття стипендії від Фундації Лозинських (США)!

    У Конкурсі можуть брати участь студенти університету 2 курсу ОР бакалавр всіх спеціальностей та випускники ПНУ 2021/2022 н. р. ОР магістр!

    Метою проведення Конкурсу є відбір і заохочення студентів Університету, які мають високі успіхи у навчанні і беруть активну участь у громадській роботі, за допомогою призначення їм грошових стипендій, а також винагороди автора найкращої магістерської роботи щорічно.

    Фундація Лозинських (США) надає змогу студентам Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника протягом 10-ти місяців навчального року одержувати стипендію від Фундації.

    Вимоги до учасників Конкурсу: високий рівень досягнень у навчальній діяльності; потреба у соціальній підтримці; активна участь у громадському житті факультету (навчально-наукового інституту, Університету); своєчасне оформлення анкети на отримання фінансової допомоги на навчання; наявність підтверджуючих документів про фінансовий стан сім’ї студента.

    Конкурсний відбір буде проходити у два етапи.

    Перший етап проходить безпосередньо на базі структурного підрозділу згідно з розпорядженнями їхніх керівників, якими визначається порядок проведення першого етапу. За результатами першого етапу керівники факультетів подають службові подання з рекомендацією 3 студентів від підрозділу до навчально-методичного відділу. Претенденти заповнюють анкету та додають інформацію щодо майбутніх планів після закінчення Університету.

    На другому етапі стипендійна комісія Університету надсилає списки 20 претендентів до Фундації. Фундація визначає 10 студентів, яким призначатиметься стипендія.

    Перелік документів: Розпорядження №161-р від 24.10.2022

Додаток до розпорядження №161-р від 24.10.2022

    Кінцевий термін подання кандидатів на здобуття стипендії – 31 жовтня 2022 р.