У боях за Україну загинув випускник університету

    У бою з окупантами на Донеччині загинув 38-річний уродженець м. Снятин, випускник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, начальник управління освіти Коломийської міської ради, депутат Коломийської міської ради двох скликань Любомир Бордун.

    Він добровольцем пішов воювати з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. У складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади брав участь у боях за м. Сєвєродонецьк.

    Любомир Бордун свого часу навчався у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника та спеціальності «Інформатика», був у складі першого випуску фахівців цієї спеціальності. За період навчання зарекомендував себе як енергійний, талановитий та надзвичайно обдарований студент. Він був профоргом, капітаном команди КВК, капітаном футбольної збірної Факультету математики та інформатики, учасником унікального співочого гурту, майстерно володів грою на гітарі.

    Перебуваючи на посаді начальника управління освіти Коломийської міської ради Любомир Бордун неодноразово підтримував різноманітні пропозиції співпраці освітян м. Коломиї з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника. Він був професіоналом, любив свою роботу, мав заслужений авторитет і повагу серед колег, друзів.

    Ректорат Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, колектив Факультету математики та інформатики, уся університетська спільнота висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

    Вічна пам’ять і низький уклін нашому Героєві!

    Герої не вмирають!!!