Профорієнтаційна зустріч з учнями 10-11 класів, вчителями предметниками, директорами ліцеїв Отинійської селищної ради

    22 лютого 2022 р. викладачі кафедри історії Центральної та Східної Європи і спеціальних галузей історичної науки доцент Дебенко В.З. та старший викладач Кобильник Р.В. провели профорієнтаційну інформаційну зустріч з учнями 10–11 класів, вчителями предметниками, директорами Отинійського, Торговицького та Ліснохлібичинського ліцеїв Отинійської селищної ради Коломийського району Івано-Франківської обл.

    Дебенко В. З. ознайомив учасників зустрічі з науковим потенціалом та навчальним процесом структурних підрозділів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Кобильник Р. В. звернув увагу учнів випускних класів на правила вступу на спеціальності Факультету історії, політології і міжнародних відносин в цілому та зокрема на спеціальність 032 Історія та археологія ОР «Бакалавр».

    Приємно відзначити, що дані зустрічі допомогли організувати випускники історичного факультету С.С. Мандзюк і Н.І. Ідзі (Котурбас), які зараз викладаються всесвітню історію та історію України в цих закладах загальної середньої освіти. Спілкування пройшло в цікавій змістовній атмосфері. Велика подяка учасникам та організаторам зустрічей.