Чергова зустріч в межах проєкту «Наше здоров’я»

    21 січня 2022 р. в Університеті відбулася чергова онлайн-зустріч із працівниками та студентами закладу вищої освіти в межах корпоративного соціально-відповідального проєкту «Наше здоров’я». На початку заходу учасників привітала проректорка з наукової роботи Валентина Якубів, яка наголосила на важливості та актуальності проведення таких зустрічей.

    Чергова онлайн-зустріч була присвячена темі емоційного вигорання. Завідувачка кафедри соціальної психології факультету психології, докторка психологічних наук Любомира Пілецька розкрила сутність даного поняття, охарактеризувала чинники, які впливають на емоційну стабільність сучасної особистості, а найголовніше – привідкрила завісу щодо профілактики емоційного вигорання для студентів та працівників ЗВО. Лекторка також відкрила особливості заспокоєння в конфліктних чи емоційних ситуаціях та рекомендувала кожному створити для себе «Колесо життєвого балансу» для формування емоційно стабільного навколишнього середовища, яке покаже що потрібно зробити для гармонізації нашого життя.

    Також під час онлайн-зустрічі аспірант кафедри фізичної терапії, ерготерапії факультету фізичного виховання і спорту Петро Заславський продемонстрував комплекс вправ з профілактика розвантаження м’язів хребта у зв’язку з постійною сидячою роботою.