З Новим Роком!

    Дорогі студенти, аспіранти, викладачі, працівники та випускники Університету, наші партнери, колеги та друзі! Вітаємо Вас з прийдешнім  Новим 2022 роком!

    Рік, що минає, був для Університету роком не лише нових викликів та випробувань, але й вагомих здобутків. Завдяки згуртованості та професійності колективу Прикарпатський національний університет упродовж кількох років поспіль впевнено залишається лідером серед закладів вищої освіти регіону та підтверджує статус одного із найкращих класичних університетів України.

    Ми і надалі утримуємо високі рейтингові позиції серед вітчизняних закладів вищої освіти України, зокрема, і в міжнародних рейтингах SciMago Institutions Rankings 2021 (1 місце), U-Multirank 2021(9 місце), складовими яких є наукові результати, інноваційна, соціальна, дослідницька та міжнародна діяльність. Варто також відзначити вагомі здобутки академічної спільноти Університету в навчальній, науковій, спортивній, громадській та волонтерській роботі, активну участь у розвитку міжнародної співпраці.

    Вдячність кожному з Вас за злагоджену роботу, наполегливість, творче натхнення, розуміння та підтримку. Впевнені, що і надалі разом успішно реалізуємо наші плани та вирішимо всі завдання, що їх ставитиме перед нами життя.

    Нехай прийдешній 2022 рік, буде багатим на нові ініціативи та успішні звершення. А у Ваших родинах хай завжди панує мир, добро та злагода.

   З Новим роком!