З Днем захисників та захисниць України!

    14 жовтня – особлива дата, адже сьогодні відзначаємо відразу чотири свята: Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України, День створення УПА та День українського козацтва.

    Здавна свято Покрови Пресвятої Богородиці по-особливому духовно єднало наш народ. До Діви Марії – берегині й покровительки – за опікою зверталися й українські воїни. Тож, сьогодні ми також вшановуємо подвиг захисників і захисниць, які в різні часи боролися за незалежність і свободу України. Святий обов’язок захисників та захисниць України – зберегти мир і злагоду в суспільстві та на землі. Бажаємо Вам доброго здоров’я, щастя, добробуту і всього світлого і прекрасного!

    Факультет історії, політології і міжнародних відносин пишається, що серед Героїв – чимало працівників та студентів Університету. Ми завжди будемо пам’ятати про їх відважні вчинки та жертовність заради нашого миру. Вічна слава Героям!

    З нагоди свята бажаємо усім захисникам, які в різні часи виконували і виконують благородну місію захисту нашої держави, здоров’я, миру, добра, родинного щастя, витримки та нових подвигів в ім’я рідної України

    Слава Україні! Слава її Героям!

    Студенти, професорсько-викладацький склад, деканат Факультету історії, політології і міжнародних відносин.