Невдовзі стануть відомі стипендіати Фонду «Повір у себе»

    8 жовтня 2021 р. в Університеті відбувся третій (заключний) етап конкурсного відбору студентів для отримання стипендії від Благодійного Фонду «Повір у себе», який пройшов у формі онлайн-зустрічі. Зі студентами-претендентами, а їх в заключному етапі було відібрано 30, провели співбесіду засновниця Фонду Ірина Іванчик, голова правління Фонду Світлана Мозгова та керівниця відділу корпоративного партнерства та комунікацій агропромхолдингу «Astarta-Kyiv» Лілія Марачканець. У заході також взяли участь проректорка з наукової роботи Університету Валентина Якубів, начальниця науково-дослідної частини Університету Ірина Галущак, адміністратори проєкту з боку Університету Тарас Паска та Богдана Левицька.

    Скоро ми знатимемо імена 10 кращих студентів, які отримають допомогу в оплаті вартості за проживання в гуртожитку Університету, та ще 15 тих, хто отримуватиме щомісячну стипендію в розмірі 2000 гривень від Благодійного фонду «Повір у себе»! Нагадаємо, що минулого року стипендію отримали дві студентки Факультету історії, політології і міжнародних відносин – студентка І курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія) ОР «Магістр» Дзудзило (Дичкевич) Оксана Володимирівна та студентка І курсу спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії ОР «Магістр» Заліська Антоніна Іванівна.

    Варто зазначити, що вже четвертій рік поспіль Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника спільно з Фондом успішно реалізує проєкт з надання підтримки студентів із сільської місцевості. Така співпраця відбувається в рамках двостороннього Договору. За цей період фінансову підтримку від Фонду отримали близько сотні наших студентів з сільської місцевості.