Привітання першокурсників спеціальності 052 «Політологія» з Днем знань

    Викладачі та випускники спеціальності 052 «Політологія» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника привітали студентів-першокурсників з початком навчального року.

    З напутніми словами до присутніх звернулися завідувач кафедри політології професор Василь Климончук та завідувач кафедри політичних інститутів та процесів професор Василь Марчук, які підкреслили актуальність та важливість обраного студентами фаху для сучасної держави та її національної безпеки.

    З цікавістю студенти слухали виступи професора кафедри політичних інститутів та процесів Сергія Дерев’янка, аспіранта кафедри, депутата Івано-Франківської обласної ради Василя Мельничука та кандидата політичних наук, генерального директора ТРК РАІ Андрія Русиняка.

    Про можливості та перспективи працевлаштування на власному прикладі студентам розповіли відомі і успішні випускники спеціальності 052 «Політологія». Юрій Головчук, головний спеціаліст відділу з питань розвитку місцевого самоврядування та регіонального співробітництва Секретаріату Івано-Франківської міської ради, відмітив можливість для студентів-політологів отримати подвійні дипломи, навчаючись за кордоном. Ольга Гриців, кореспондентка ТРК РАІ, говорила про можливості стати відомими журналістами. Роман Труба, заступник керівника Секретаріату Івано-Франківської міської ради, наголосив на можливості займатися активною громадською та політичною діяльністю. Іван Новосельський, доктор філософії з політичних наук, розповів про свій власний досвід становлення як науковця. Андрій Фармуга, інтернет-маркетолог, громадський діяч, ветеран АТО, побажав студентам отримувати не тільки теоретичні знання, а й набувати необхідних умінь та навичок, цінувати і захищати незалежність та суверенітет України.

    Завершилася зустріч квестами, знайомством з академнаставниками та спільними фото на території рідного Університету.

    Дорогі першокурсники! Нехай студентські роки будуть яскравими та незабутніми, а Університет посяде особливе місце у Вашому серці!