Прикарпатський національний університет покращив позиції у Scopus!

    Відповідно до аналітичних даних міжнародної наукометричної бази даних Scopus індекс Гірша Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника досягнув 50!

    У порівнянні з минулим роком індекс Гірша Університету становив – 42. Зростання позицій закладу вищої освіти у Scopus свідчить, передусім, про те, що Університет активно нарощує свій науковий потенціал, зокрема, через зростання кількості цитувань публікацій наших науковців.

    На даний час науковцями Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника опубліковано 1203 статті у виданнях, що входять до міжнародної наукометричної бази даних Scopus. Ще 555 науково-педагогічних працівників університету опублікували свої праці у високорейтингових журналах, які індексуються у Scopus. Загальна кількість цитувань – 12713.

   Ознайомитися із даними бази можна тут: https://www.scopus.com/affil/profile.uri?afid=60018265

    Нагадаємо, що за результатами консолідованого рейтингу університетів України за показниками міжнародної наукометричної бази даних Scopus 2021 року Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника покращив свої позиції і зайняв 12 місце.