Результати другого туру всеукраїнської олімпіади з історії України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти

На початку квітня 2021 р. відбувся другий тур всеукраїнської олімпіади з історії України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020–2021 навч. році на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Учасники олімпіади взяли участь у тестуванні з історії України. У результаті аналізу підсумків тестування, члени журі, викладачі кафедри історії України і методики викладання історії – Олег Ігорович Єгрешій (голова журі) та Богдан Валерійович Паска (член журі) оприлюднили результати:

Пирог Валерія        90 б

Даньков Едуард    84 б

Гасюк Катерина    80 б

Демянчик Юлія    78 б

Результати оприлюднено у створеній заздалегідь viber-групі за десятибальною шкалою оцінювання.

У результаті підведення підсумку двох турів олімпіади члени журі підбили загальні підсумкові результати: Даньков Едуард – І місце; Пирог Валерія – ІІ місце; Демянчик Юлія – ІІІ місце.

Переможці всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020–2021 навч. році на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника отримають пільги при вступі на спеціальності, які визначені Правилами прийому до ЗВО у 2021 р.