Оригінальний здобуток студента з нагоди проведеного онлайн-заходу «Акт Злуки 22 січня 1919 року. Чому ми про це говоримо?..»

В рамках проведення в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника онлайн-заходу «Акт Злуки 22 січня 1919 року. Чому ми про це говоримо?..», в якому взяли участь студенти і викладачів структурних підрозділів Університету, було оголошено конкурс на краще запитання до доповідачів – доктора історичних наук Володимира Великочого, доктора історичних наук Сергія Адамовича, доктора політичних наук Івана Монолатія. Переможцем було оголошено студента першого курсу спеціальності 032 Історія та археологія ОР «Бакалавр» Факультету історії, політології і міжнародних відносин Захарія Остап’юка (група ІА–11, академнаставник – доцент Г.В. Стефанюк) за задане запитання «Чи мала Україна шанси на перемогу? Адже об’єднання України відбувалося в умовах агресії поляків і більшовиків». В подарунок переможець отримав монографію Сергія Адамовича «На допомогу Карпатській Україні (1938–1939 рр.)».

Професорсько-викладацький склад та студенти Факультету історії, політології і міжнародних відносин щиро вітають з такою оригінальною перемогою студента Захарія Остап’юка на ниві вивчення літопису Українського державотворення!