Участь керівництва Факультету у першому в Новому році онлайн-засіданні ректорату Університету

4 січня 2020 р. завідувачі кафедр та декан Факультету історії, політології і міжнародних відносин проф. М.В. Кугутяк взяли участь у першому в Новому 2021 році розширеному засіданні ректорату. Учасники віртуальної зустрічі, а це – керівництво Університету, директори інститутів та Івано-Франківського фахового коледжу, декани факультетів, завідувачі кафедр та керівники відділів – розглянули низку важливих питань організації роботи університету в II півріччі навчального року.

Розпочинаючи роботу онлайн-засідання, ректор Університету Ігор Цепенда, передусім побажав колективу плідної праці та нових успіхів і перемог, а також привітав з прийдешніми Різдвяними святами.

У контексті перелічених питань, що виносилися на порядок денний розширеного засідання ректорату, Ігор Євгенович звернув особливу увагу на підготовку до цьогорічного випуску студентів, які завершили навчання за ОР «Магістр». Більш детальніше з вищевказаного питання доповів проректор з науково-педагогічної роботи університету Сергій Шарин, який зокрема, зупинився на вимогах щодо підготовки документів про вищу освіту для випускників-магістрів.

Під час онлайн-засідання також обговорювалося питання організації внутрішнього електронного документообігу. Начальниця загального відділу університету Тетяна Корнієнко провела порівняльний аналіз електронних та паперових документів, створених за період запровадження карантину. Вона звернула увагу на підготовку та оформлення організаційно-розпорядчих та інших видів документів, технологічні особливості їх створення.

Учасники віртуальної зустрічі також обговорили проєкт Положення про порядок особистого прийому громадян в Університеті. В контексті цього питання начальниця загального відділу Університету Тетяна Корнієнко звернула увагу на те, що на період дії карантинних обмежень особистий прийом громадян керівництвом університету тимчасово обмежений.

У разі необхідності звернення громадян засобами електронної пошти office@pnu.edu.ua та поштового зв’язку (76018, м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57, Прикарпатський національний університет). Також працює гаряча лінія з ректором Університету через електронну форму – https://cutt.ly/SiuIJZK.

На завершення онлайн-засідання ректор університету Ігор Цепенда звернув особливу увагу на активізацію проведення інформаційної політики з використанням сторінок сайтів та соцмереж університету й структурних підрозділів.