Майбутні педагоги за життя без хвороб

24 лютого 2020 р. для студентів І курсу спеціальностей 014 Середня освіта (Історія) і 032 Історія та археологія Факультету історії, політології і міжнародних відносин проведено просвітницько-виховний семінар «Здоровий спосіб життя студентської молоді». Зі вступним словом від навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи виступила методист вищої категорії, кандидат психологічних наук, доцент Зоя Юрченко, звернувши увагу на згубні для студентської молоді шкідливі звички.

Після цього з цікавою лекцією виступила фахівець-медик, лікар-педіатр кабінету профілактичних щеплень дитячого й дорослого населення Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради» Христина Судак. Лектор, використовуючи мультимедійний ресурс, висвітлила наступні тематичні блоки: що таке здоров’я за програмами ВООЗ?; основні фактори впливу на стан здоров’я людини; як організувати здорове харчування?; важливість ранньої діагностики захворювань; шкідливість впливу алкоголю та тютюнопаління на організм молодої людини; наркоманія як лихо сучасного світу; важливість особистого прикладу стосовно здорового способу життя у майбутній фаховій діяльності педагога; яких правил варто дотримуватися для забезпечення продуктивного довголіття.

У підсумковій частині зустрічі студенти-історики отримали вичерпні відповіді на питання, поставлені до лектора й висловили побажання щодо необхідності подальших зустрічей.

  • Майбутні педагоги за життя без хвороб