Участь викладачів Факультету у роботі журі обласного туру 25-го всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020»

Участь у роботі журі Вчитель року -2020

У м. Івано-Франківську триває обласний тур 25-го всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Історія». У журі працює заступник декана Факультету історії, політології і міжнародних відносин, доцент кафедри історії України і методики викладання історії Тамара Галицька-Дідух. Урочистості з нагоди відкриття конкурсу педагогічної фахової майстерності відбулося у актовій залі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (ІОППО) за участі голови постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова Юрія Черневого, директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА Віктора Кімаковича, ректора обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Романа Зуб’яка, голови обкому профспілки працівників освіти і науки Мирослава Габорака та інших.

За попередні 24 роки конкурс відкрив десятки нових імен талановитих педагогів, фахівців, вчителів історії і суспільствознавчих предметів. Сьогодні вони зросли професійно, посіли керівні посади, отримали наукові звання, залучені до розбудови Нової української школи. Упевнені, що 25-й конкурс «Учитель року» об’єднає відданих своїй справі, творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів. В цьому ж, безумовно, не мала заслуга і викладачів Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

Найкращі представники номінації «Історія» з усіх областей та міста Києва традиційно зустрінуться у фіналі, який буде проходити у м. Дніпро («Історія»). Відзначимо також, що цьогорічне випробування проводиться відповідно до Положення про всеукраїнський конкурс «Учитель року» та Умов і порядку проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020».

  • Участь у роботі журі Вчитель року - 2020
    Участь у роботі журі Вчитель року - 2020