Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

7 листопада 2019 р. у стінах Факультету історії, політології і міжнародних серед студентів п’яти спеціальностей відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?». Під час проведення такого видовищного дійства організатори підготували і складні запитання, і цікаві фото-тури, і відео-уривки з незвичними запитаннями. Однак все це не стало своєрідною перепоною жаги до перемоги, не зламало дух суперництва та бажання перемогти в команд Факультету.

У цій прекрасно організованій грі виявилися і переможець, і призери. Переможцем гри стала команда з дуже креативною назвою «Коти-характерники». Друге місце виборола команда «Нова папка 3». Бронзу здобула інтелектуальна дружина «Султан і гарем».

Студенти, студентський профком і професорсько-викладацький склад Факультету вітають всі команди, які брали участь у цій складній, інтелектуально виснажливій грі. До речі, крім моря позитивних емоцій, переможці і призери гри «Що? Де? Коли?» отримали також смачнючу піцу від спонсорів прекрасно організованого інтелектуального заходу: Лаунж-бар «Піратос» та ресторан-піцерія «Хлібосольний».