Студентка Ганна Паска – переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з історії

11 квітня на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка відбувся ІІ-й тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Історія та археологія».

Загалом, на І етап конкурсу було заявлено 105 робіт з 53 вищих навчальних закладів України. До ІІ етапу конкурсною комісією допущено 28 учасників з 22 ВНЗ, серед яких і наша студентка ОР «Магістр» спеціальності «Історія та археологія» Ганна Паска. Доповідачі були розділені на 2 секції: головою 1-ї секції виступив доктор історичних наук, професор Національного авіаційного університету м. Києва Сергій Станіславович Троян, головою 2-ї секції став доктор історичних наук, професор Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Юрій Петрович Присяжнюк. Членами журі виступили 17 науковців з різних вищих навчальних закладів України. Головою галузевої конкурсної комісії виступив проректор з наукової роботи Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, доктор філологічних наук, професор Сергій Павлович Михида.

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева комісія визнала та нагородила переможців: Дипломами І ступеня – 5 учасників; Дипломами ІІ ступеня – 11 учасників; Дипломами ІІІ ступеня – 10 учасників.

За результатами конкурсу студентка ОР «Магістр» спеціальності «Історія та археологія» Ганна Паска стала переможцем та отримала Диплом І ступеня. У рамках програми заходу конкурсантка представила грунтовне наукове дослідження «Суспільно-політична діяльність Лева Бачинського в 1920-х рр.». Також журі конкурсу відзначило Подякою наукового керівника, доцента кафедри історії України Факультету історії, політології і міжнародних відносин Андрія Королька.

Професорсько-викладацький, деканат, студентський сенат і студентський профком Факультету історії, політології і міжнародних відносин щиро вітає з перемогою на останньому етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з історії студентку Ганну Паску та її наукового керівника Андрія Зіновійовича Королька. Творчих успіхів і наснаги у подальшій науковій, навчальній і методичній роботі.

  • Ганна Паска - переможець ІІ етапу конкурсу студентських наукових робіт. м. Кропивницький. 11 квітня 2018 р.