Студенти факультету – призери всеукраїнських конкурсів та олімпіад

Березень-квітень цього року видався багатим на конкурси. Студенти нашого факультету взяли в них участь і повернулися до рідних стін переможцями.

16 березня 2017 року на базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Історичні науки». Студентка Факультету історії, політології і міжнародних відносин Анастасія Пиндорак представила наукову роботу «Джерела до вивчення українського самостійницького руху в середині ХХ ст.» і отримала диплом ІІ ступеня. Вітаємо Настю і наукового керівника – доцента кафедра історіографії і джерелознавства Стефанюк Галину Василівну.

Також, наші студенти 4 та 5 курсу спеціальності “Історія” Сухоручко Володимир та Кардаш Остап вибороли третє місце ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з історії, яка у квітні 2017 р. проходила у м. Житомирі.

Деканат факультету історії, політології і міжнародних відносин, професорсько-викладацький склад і студентський сенат факультету щиро вітає студентів, бажає їм нових здобутків та творчої наснаги

  • Анастасія Пиндорак -призер конкурсу Всеукраїнського конкурсу студентських науково-дослідницьких робіт, який проходив у м. Переяслав-Хмельницькому